Over kindercentrum De Kleine Houtrakkers

Het kindercentrum De Kleine Houtrakkers is gehuisvest in een prachtig pand en beschikt over goed geoutilleerde ruimtes met voldoende speel en slaapruimte. Tevens beschikt het kindercentrum over een ruime buiten speelplaats met diverse speeltoestellen. We voldoen op ieder gebied aan de eisen die de wet stelt aan kinderopvang. Meer hierover kunt u lezen in het inspectierapport, opgesteld door de GGD.

Lees hier het GGD rapport
blauw blokje groen blokje rood blokje

Kom langs voor een rondleiding

U bent van harte welkom voor een rondleiding in Kindercentrum De Kleine Houtrakkers.

Ik wil graag een rondleiding

Uw kind aanmelden

Meld je kind aan en ontvang een passend aanbod. Wees niet te laat met inschrijven. Er is nu nog plek dus meld u kind snel aan!

aanmelden
blauw blokje sfeer groen blokje rood blokje

Kindercentrum De Kleine Houtrakkers heeft als doel het creëren van een vervangende thuisomgeving voor jonge kinderen van 6 weken tot en met 4 jaar. Wij proberen op een warme, maar professionele manier de verzorging over te nemen van de ouders en/of verzorgers en werken volgens het Pedagogische werkplan. De kinderen zijn vanaf 7.30 u welkom, om 18.30 sluiten we.

Er wordt een huiselijke opvoedingssituatie gecreëerd waarin uw kind zich op zijn/haar gemak kan voelen. Samen met andere kinderen en de hartelijke, deskundige groepsleidsters kan uw kind zich al spelend ontwikkelen op zijn eigen tempo en niveau.
Vijf dagen per week koken we een verse warme maaltijd, we trekken er zo vaak mogelijk op uit met elkaar en we maken samen een hoop plezier!

U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen bij ons, of uitgebreidere praktische informatie op te vragen via mail of het contactformulier.