Over kindercentrum De Kleine Houtrakkers

Het kindercentrum De Kleine Houtrakkers is gehuisvest in een prachtig pand en beschikt over goed geoutilleerde ruimtes met voldoende speel en slaapruimte. Tevens beschikt het kindercentrum over een ruime buiten speelplaats met diverse speeltoestellen. Wij stimuleren de kinderen om mee te doen met ontwikkelingsgerichte activiteiten. Dit doen wij met behulp van verschillende thema’s. Zie ons jaarkalender voor de planning van de thema’s

Bekijk onze thema kalender
blauw blokje groen blokje rood blokje

Kom langs voor een rondleiding

U bent van harte welkom voor een rondleiding in Kindercentrum De Kleine Houtrakkers.

Ik wil graag een rondleiding

Uw kind aanmelden

Meld je kind aan en ontvang een passend aanbod. Wees niet te laat met inschrijven. Er is nu nog plek dus meld u kind snel aan!

aanmelden
blauw blokje sfeer groen blokje rood blokje

Kindercentrum De Kleine Houtrakkers heeft als doel het creëren van een vervangende thuisomgeving voor jonge kinderen van 6 weken tot en met 4 jaar. Wij proberen op een warme, maar professionele manier de verzorging over te nemen van de ouders en/of verzorgers en werken volgens het Pedagogische werkplan. De kinderen zijn tussen 07:30-09:30 uur welkom en kunnen tussen 16:00-18:15 opgehaald worden. Wij sluiten om 18:30, maar i.v.m. de overdracht en de voorbereidingen voor de volgende ochtend, hebben wij liever dat de kinderen eerder opgehaald worden.

Er wordt een huiselijke opvoedingssituatie gecreëerd waarin uw kind zich op zijn/haar gemak kan voelen. Samen met andere kinderen en de hartelijke, deskundige groepsleidsters kan uw kind zich al spelend ontwikkelen op zijn eigen tempo en niveau.
Wij eten lekker vers, we trekken er zo vaak mogelijk op uit met elkaar en we maken samen een hoop plezier!

Wij zijn gesloten op:

Woensdag 1 januari 2020 Nieuwjaarsdag
Vrijdag 10 april 2020 Goede Vrijdag
Maandag 13 april 2020 Tweede Paasdag
Maandag 27 april 2020 Koningsdag
Maandag 4 mei 2020 Studiedag*
Dinsdag 5 mei 2020 Bevrijdingsdag
Donderdag 21 mei 2020 Hemelvaartsdag
Maandag 1 juni 2020 Tweede Pinksterdag
Vrijdag 9 oktober 2020 Studiedag*
Vrijdag 25 december 2020 Eerste kerstdag
Maandag 28 december t/m vrijdag 1 januari 2021

*Jaarlijks hebben wij twee studiedagen om te werken aan een beter pedagogisch klimaat. Wij informeren ouders ruim van tevoren over wanneer deze dagen plaats zullen vinden. De studiedagen worden in rekening gebracht en kunnen niet worden geruild.

U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen bij ons, of uitgebreidere praktische informatie op te vragen via mail of het contactformulier.